MENÜ

TAYVAN KÜLTÜR MERKEZİ HAAS JEWEL HAAS MOZAİK SERGİSİNE HAZIRLANIYOR.

Yayınlanma Tarihi : 27.09.2023 18:10 Bu haber 570 defa okundu

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde bulunan Tayvan Kültür  Merkezi,  Ekim ayında  Hatay ve Reyhanlı halkına ,     Hatay’ın tanınmış sanatçılarını  bünyesinde çalıştıran Haas   Jewel Mozaik  sanat galerisi  Tayvan Kültür merkezinde birçok   Sanat ve sanatçılara da katkıda bulunmak için heyecan dolu bir sergi  hazırlığı yapıyor. 

Paylaş Paylaş Paylaş
TAYVAN KÜLTÜR MERKEZİ  HAAS JEWEL  HAAS  MOZAİK SERGİSİNE HAZIRLANIYOR.

Tayvan Kültür Metkezi bundan önce ki aktivitelerinde sinema, resim, müzik, fotoğraf alanının önemli isimlerinde merkezde Yer vermekle kalmayıp bunun yanı sıra bir dizi sosyal kültürel etkinliklerle de  sanatın nabzını tutan  Tayvan kültür merkezi , sanatın zenginleştirici, estetik ve büyülü dünyasını sanatseverlerle buluşturmak için faaliyetlerini sürdürüyor. TAYVAN KÜLTÜR MERKEZİ  HAAS JEWEL  HAAS  MOZAİK SERGİSİNE HAZIRLANIYOR.

Bugüne kadar  Suriye’li ve Türk ressamlarının eserlerini  kendi  merkezlerinde gelen konuklarına sergileyen  değim yerindeyse resimdünya sergileri dahi taş çıkaracak  pek çok sanat etkinliğine ev sahipliği yapan   Tayvan kültür merkezi  Sanatlar Merkezi,  gibi görev yaparak  Ekim ayında farklı bir sergi ile  sanat severlerleri buluşturacak.TAYVAN KÜLTÜR MERKEZİ  HAAS JEWEL  HAAS  MOZAİK SERGİSİNE HAZIRLANIYOR.

Hatay’ın Dünya çapında tanınmış sanatçıların yanı sıra birçok  sanat eserleri de sergide,  yerini alacak toplamda 50’den fazla  sanat eseri yer alacak.TAYVAN KÜLTÜR MERKEZİ  HAAS JEWEL  HAAS  MOZAİK SERGİSİNE HAZIRLANIYOR.

TAYVAN KÜLTÜR MERKEZİNİN DUVARLARI, TUVAL OLACAK. Tayvan Kültür Merkezi’nin duvarları, resim sanatına gönül veren  6  80  yaş arası ressam adaylarına tuval  tuval olacak Ressam adayları, “özgür sanat, özgür duvar” sloganıyla tüm  taşları  küçük atölye çalışmaları   Yeteneklerini sergileyecekler.  TAYVAN KÜLTÜR MERKEZİ  HAAS JEWEL  HAAS  MOZAİK SERGİSİNE HAZIRLANIYOR.

HER YAŞTAN ÇİZER YETENEKLERİNİ SERGİLEYECEK.

Merkezin bünyesine kattığı gençleri, güzel  liselİ ve üniversiteleİgüzel sanatlar fakültelerine ücretsiz hazırlayan Çankaya Belediyesi sergide, çizim eğitimi alan öğrencilerin de çalışmalarına yer verecek. Sergi, atölye dışından katılan 12- 30yaş arasındaki tüm çizerlere yeteneklerini gösterme imkânı sunmuş olacak.

Ayrıca Merkezin duvarları özgün sanat galerisi görevini yapacak.

Ayrıca  sergide Sanat Atölyesi öğrencilerinin ve genç ressam adaylarının   birer tabloya dönüşen eserleri ,  Ekim ayında sanatseverlerin beğenisine sunulacak. Bu vesileyle  yeteneklerini de gösterme imkanı bulacaklar. Sergiyi hazırlayan ;  Haas jewel  Haas Mozaik Resim Galerisi  Mustafa  Karabay,  Eylem Gök,  Fatma Dandüş.  Resim sergisinde  ayrıca Haas kolleksiyonun  ve Haas mozaik  kolleksiyonun değerli parçalarından oluşan, Tablo, çanta    El yapımı değerli taşlardam oluşan  aksesuarlar.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol