MENÜ

ULUSLARARASI ALMAN TV KANALI DW, TAYVAN KÜLTÜR MERKEZİ HAKKINDA HABER YAPTI.

Yayınlanma Tarihi : 04.10.2023 10:47 Bu haber 508 defa okundu

Kelebeğin uçuşunu kıskananlar, Kozadaki acılarını görmezden geliyor..Ama bilmiyorlar Kelebeği güzellikle taçlandıran, Yaşadığı çile...

Paylaş Paylaş Paylaş
ULUSLARARASI ALMAN TV KANALI DW, TAYVAN KÜLTÜR MERKEZİ HAKKINDA HABER YAPTI.

Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'nde bulunan Tayvan Kültür Merkezi,ULUSLARARASI ALMAN TV KANALI DW, TAYVAN KÜLTÜR MERKEZİ HAKKINDA HABER YAPTI.

Uluslararası gazetelerde manşet olmaya devam ediyor. Reyhanlı'daki İnsan Odaklı Merkez, Suriye'den gelen misafirlerin yanı sıra Reyhanlı vatandaşlarına da hizmet vererek Dünya Vatandaşı olarak görevini yerine getirmeye devam ediyor. ULUSLARARASI ALMAN TV KANALI DW, TAYVAN KÜLTÜR MERKEZİ HAKKINDA HABER YAPTI.

Halen Sosyal Uyum Çalışmaları kapsamında hizmet vermekle birlikte profesyonel çalışmalar yürütmektedir. Merkez bu çabalarla meyvelerini vermeye başladı. 

Kadın, çocuk ve genç engelli vatandaşların uğrak yeri. Hizmet Sağlayan Kuruluş Görselliği Göz ardı Etmez. Yeşilin her rengi, sarmaşık bahçesi, meyve ağaçları sahte bir cenneti andırıyor. Merkez yabancılar tarafından turizm amaçlı ve bilgi alışverişi amacıyla ziyaret edilmektedir. 

Açık hava çekimleri için gelin ve damatların cazip bulduğu bir bölgedir. . Yerel düzeyde mütevazı bir şekilde çalışmalarını sürdüren Merkez, basında yayımlanan en detaylı yazılarıyla ve hatta Avrupa'dan Uzak Doğu'ya kadar uluslararası ödüllerde de yerini almasıyla uluslararası düzeyde üne kavuştu. 

Son olarak uluslararası ödüllerde de yerini aldı. Alman Ulusal Basın Temsilcileri

  Nevin Sungur / Gökhan Acun. Dünya Vatandaşları için Tayvan Toplum Merkezi ve Alman televizyon kanalı DW'nin yaratıcı PR'ı. DR. Kendileri hakkında haber yapmak için CHİU CHEN YU'yu ziyaret ettiler. Bu projenin hayata geçmesinde büyük katkıları olan Reyhanlı Belediye Başkanı Sayın MEHMET HACIOĞLU ile de röportaj yaptılar. Bu konuyla ilgili açıklama yapan Merkez Koordinatörü PR.DR. Bay CHIU CHEN YU şunları söyledi:

Suriye savaşından bu yana ilçesindeki insanları bir araya getirdi. Sağlık ve barınma anlamında tüm ihtiyaçlarını karşıladı. Onları güvenli bir çatı altında birleştirmiştir. Ülkelerini daha ilerici bir toplum haline getirmeye çalışan birçok lider gibi. Elinden geleni yaptı. İnsani yönü nedeniyle toplum tarafından sevildi ve güvenildi. Depremlerde bile yoksulluk ve perişanlık içinde yaşayan vatandaşlara ilçesinin kapılarını açarak hem Türk vatandaşlarını hem de çevre ilçelerdeki Suriyeli misafirleri entegre etmeyi başaran bir kişi var; Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu.

   Harika bir insan ve vatansever. Ancak Tayvan Kültür Merkezinde Tayvan Halkının uzattığı eli sımsıkı tutarak,

    Kadınlara, çocuklara ve gençlere umut ve rehberlik veren Tayvan Kültür Merkezi pr. koordinatör. Dr. Bay Chiu, Chen Yu ile birlikte. Tam bir ekip olarak çalışmak. Uluslararası. Sayın Hacıoğlu bir kültür merkezinin yaratıcılığının mimarıdır. Yaptığı bu çalışma Alman medyası Dw'nin gazetecilerine de ilham kaynağı oldu. 'Sayın Başkan, Tayvan Kültür Merkezi'ne yaptıkları katkılardan dolayı onlara minnettarız!' dedi

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol