MENÜ

ANTAKYA BELEDİYESİ GSK GÜREŞ TAKIMINDAN BÜYÜK BAŞARI

Yayınlanma Tarihi : 30.09.2022 20:48 Bu haber 142 defa okundu

Antakya Belediyesi GSK Güreş Takımı, Türkiye Güreş Federasyonu’nun 28-30 Eylül 2022’de Ankara’da düzenlediği Yıldızlar Grekoromen Güreş Ligi Türkiye Şampiyonası Yükselme Müsabakalarında birçok derece alarak büyük gurur yaşattı.

Paylaş Paylaş Paylaş
ANTAKYA BELEDİYESİ GSK GÜREŞ TAKIMINDAN BÜYÜK BAŞARI

 ANTAKYA BELEDİYESİ GSK GÜREŞ TAKIMINDAN BÜYÜK BAŞARI

Antakya Belediyesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada şunlar yer aldı: “28-30 Eylül’de Ankara’da düzenlenen Yıldızlar Grekoromen Güreş Ligi Türkiye Şampiyonası Yükselme Müsabakalarında Antakya Belediyesi GSK sporcularımızdan; 48 kg Onur Ürek birinci, 60 kg Hammut Hanelçi birinci, 80 kg Emre Altınöz birinci, 55 kg Rıfat Karaoğlan ikinci, 71 kg Serhat Kuyucu ikinci ve 51 kg Batuhan Kuyucu dördüncü olarak bizleri gururlandırdı.”

 

Antakya Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Güreş Takımının antrenörü Ali Arıkoğlu ve sporcuları tebrik eden Başkan Yılmaz yayınladığı mesajda: “Antakya’da güreşi seven ve bu spora yetenekli zengin bir potansiyelimiz var. Sporcularımızın başarıları ve ata sporumuz güreşin Antakya’da öneminin devam etmesi bizleri mutlu ediyor. Sporcularımızı, sporcularımızın ailelerini, hocalarını ve bu başarıda emeği geçen herkesi gönülden kutluyorum.”dedi.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol