MENÜ

ARSUZ’DA NORMALLEŞMEYE DOĞRU İLK ADIMLAR!

Yayınlanma Tarihi : 26.03.2023 18:50 Bu haber 391 defa okundu

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Arsuz Belediyesi Karaağaç Ek Hizmet Binası’nda depremzedeler için üretim yapan emekçi kadınlarla bir araya geldi.

Paylaş Paylaş Paylaş
ARSUZ’DA NORMALLEŞMEYE DOĞRU İLK ADIMLAR!

Arsuz Belediyesi, Kadın Dayanışma Vakfı ve S.S Arsuz Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi işbirliği ile hem depremzede kadınlara iş imkânı sağlamak, hem de ihtiyacı olan vatandaşlara dağıtılmak üzere, Arsuz esnafının da desteklenmesi amacıyla malzemelerin esnaftan alındığı, yastık kılıfı ve çarşaf dikimi gerçekleştiriliyor.  ARSUZ’DA NORMALLEŞMEYE DOĞRU İLK ADIMLAR!

Karaağaç Ek Hizmet Binası’nda üretim gerçekleştiren emekçi kadınları ziyaret eden Başkan Asaf Güven, “ Belediyemiz, Kadın Dayanışma Vakfı ve Arsuz Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi üretici kadınlarımızla birlikte depremden etkilenen vatandaşlarımıza dağıtılmak üzere yastık kılıfı ve çarşaf üretimi gerçekleştiriliyor. Herkesi etkileyen bu yıkımın en azından birazda olsa yaralarını sarmak ve esnaflarımıza destek olmak amacıyla burada kullanılan tüm kumaşları Arsuzlu esnaflarımızdan alıyoruz. Dikimini ücret karşılığında emekçi kadınlarımız gerçekleştiriyor. Ürettikleri bu malzemeleri çadırda, konteynerde kalan vatandaşlarımızın kullanması için dağıtacağız. İlk etapta 5 bin adet dikim sağlayacağız. Ardından yine üretimimize devam edeceğiz,” ifadelerini kullandı.  ARSUZ’DA NORMALLEŞMEYE DOĞRU İLK ADIMLAR!

 ARSUZ’DA NORMALLEŞMEYE DOĞRU İLK ADIMLAR!

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket : Arsuz Belediye Dr.Asaf Güven
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol