MENÜ

BAŞKAN PARLAR:30 AĞUSTOS GURUR GÜNÜMÜZDÜR

Yayınlanma Tarihi : 29.08.2022 00:00 Bu haber 87 defa okundu

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle mesaj yayımlayan CHP Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar , "Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm gazi ve şehitler minnetle anıyorum" dedi.
Başkan Parlar, 30 Ağustos  Zafer Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında şu görüşlere yer verdi:
"Tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zaferinin 100. Yıl dönümünü kutlamanın onur ve heyecanını milletçe bir kere daha yaşıyoruz.İstiklal Harbimizin 30 Ağustos Zaferiyle sonuçlanan tarihi kahramanlık destanı, bizim milli şuur ve vazife duygusuyla geleceğe taşıyacağımız güzide bir mirasımızdır. Millet olarak varlığımızı ilelebet muhafaza etmek için verdiğimiz mücadeleyi bugün de büyük bir kararlılıkla sürdürüyoruz. Büyük Taarruz, Türk Milletinin mücadelesinin en somut tarihi sembollerinden biridir.
Bu büyük zafer, hepimiz için gurur günüdür. Ecdadımızın bize kazandırdığı bu güzel tarihe ve değerlere sahip çıkmak zorundayız. Milletimiz hiç kimsenin boyunduruğu altında, tutsaklık içerisinde yaşamamıştır, yaşayamaz.
Geleceğimiz için canlarını feda eden ve bugün sahip olduğumuz imkanların temellerini atan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehit ve gazilerimize layık olabilmek için var gücümüzle çalışacağımızı bir kez daha ifade ediyor, tüm milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum."

Paylaş Paylaş Paylaş
BAŞKAN PARLAR:30 AĞUSTOS GURUR GÜNÜMÜZDÜR
Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol