MENÜ

BAŞKAN YILMAZ MÜJDEYİ VERDİ; “CUMHURİYET KÜLTÜR MERKEZİ ÇOK YAKINDA HİZMETİNİZDE”

Yayınlanma Tarihi : 05.12.2022 15:05 Bu haber 97 defa okundu

Göreve geldiği ilk günden bu yana Antakya’ya kalıcı yatırımlar kazandırmanın gayretinde olan Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz son olarak atıl durumda bulunan eski konak sinemasını tamamıyla restore ederek dev bir kültür merkezine dönüştürdüklerinin ve çok yakında hizmete sunacaklarının müjdesini verdi.

Paylaş Paylaş Paylaş
BAŞKAN YILMAZ MÜJDEYİ VERDİ;  “CUMHURİYET KÜLTÜR MERKEZİ ÇOK YAKINDA HİZMETİNİZDE”

Restorasyonunda son aşamaya gelinen Kültür Merkezi içerisinde yapılan incelemelerde Başkan Yılmaz’a AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, Kadın Kolları İl Başkanı Zehra Eren, Gençlik Kolları İl Başkanı Mustafa Alkaya, İlçe Başkanı Emrullah Gülen, Defne İlçe Başkanı Mehmet Döner, Gazeteci Yavuz Donat, İş İnsanı Mehmet Ali Kuseyri eşlik ettiler.BAŞKAN YILMAZ MÜJDEYİ VERDİ;  “CUMHURİYET KÜLTÜR MERKEZİ ÇOK YAKINDA HİZMETİNİZDE”

Geçtiğimiz hafta sonu Cumhuriyet Kültür Merkezinin tanıtımını gerçekleştiren Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz incelemeler esnasında yaptığı konuşmada; "Antakya'mız bizim sevdamızdır. Onu güzelleştirmek, imar etmek, ihya etmek bizim bu kente borcumuzdur. Ne yapsak bu borcu ödeyemeyiz. Bu tesisimiz de kent halkımıza hizmet vererek önemli bir ihtiyacı karşılayacak. Emeği geçen tüm çalışan kardeşlerime teşekkür ediyorum ve kültür merkezimizin Antakya'mıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.BAŞKAN YILMAZ MÜJDEYİ VERDİ;  “CUMHURİYET KÜLTÜR MERKEZİ ÇOK YAKINDA HİZMETİNİZDE”

            Restorasyon işlemlerinin tamamlanmasının ardından hizmete sunulacak olan kültür merkezine tam not veren protokol üyeleri, emeklerinden dolayı Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz'a teşekkür ettiler.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol