MENÜ

HÜZMELİ, “KENDİ YAPTIKLARI PROJELERİ KENDİLERİ BEĞENMEDİ. DEĞİŞTİRMEK ZORUNDA KALDILAR “

Yayınlanma Tarihi : 17.09.2022 18:49 Bu haber 177 defa okundu

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olarak lanse edilen TOKİ konutları projesinde düzenlemeye gidildi.

Paylaş Paylaş Paylaş
HÜZMELİ, “KENDİ YAPTIKLARI PROJELERİ KENDİLERİ BEĞENMEDİ. DEĞİŞTİRMEK ZORUNDA KALDILAR “

Dar gelirli yurttaşlara konut, arsa ve ucuz iş yeri edindirme projesi olarak duyurulan kampanya daha üzerinden kısa bir süre geçmeden tekrar revize edilerek güncellendi.

Gelişmeleri hükümetin acziyeti olarak değerlendiren Deva Partisi Defne İlçe Başkanı Nidal Hüzmeli, “Türkiye geneli olacağı söylenen dev proje ile tüm yurttaşları ucuz fiyatlarla ev sahibi yapacağız dedikleri TOKİ Konutlarında kamuoyu’nda artan tepkiler üzerine hükümet geri adım atmak zorunda kaldı” dedi.

Başkan Hüzmeli konu ile yaptığı açıklamada mevcut hükümetin fiilen bittiğini ülkeyi yönetmekten uzak bir görüntü çizdiği söyledi.

Hüzmeli, İki gün önce açıklanan TOKİ konutları projesinde yer bulamayan Kumlu, Arsuz, Defne ve Samandağ ilçelerinin yeniden yayınlanan listede yer bulması üzerine DEVA Partisi Defne İlçe Başkanı Nidal Hüzmeli yaşananları değerlendirdi.

Hüzmeli, “belli ki üzerine çalışılmamış tamamen gündemi değiştirmek ve seçime giderken millete yaşattıkları sıkıntıları geçici çözümlerle unutturmaya çalışılan iş bilmez bir hükümetle karşıyız. Ülkenin geleceğini böylesi bir akıla teslim edilmez. Kendine yakın ve uzak seçmen ayrımı yapan bu akıl 2023 seçimlerde milletimizin feraseti ile son bulacak” tespitlerinde bulundu.

Defne’nin, Hatay’ın ve Türkiye’nin sorunlarını, çözümlerini bildiklerini ve eylem planları ile tüm tespitleri yaptıklarını dile getiren Hüzmeli, Deva kadrolarının hazır olduğunu belirterek “bizim iktidarımız da herkes değerli ve önemlidir. Oy veren yada oy vermeyen diyerek kimseyi ötekileştirmeden yurttaşlarımıza hizmet götüreceğiz” ifadesini kullandı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket : HÜZMELİ DEVA TOKİ
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol