MENÜ

LÜTFÜ SAVAŞ’TAN 5’TE 5 YAPAN HENTBOL TAKIMINA ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Yayınlanma Tarihi : 27.10.2022 18:20 Bu haber 246 defa okundu

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, bir televizyon programında Erkekler Hentbol Süper Lig’de mücadele eden ve lige 5’te 5 ile başlayan Hatay Büyükşehir Belediyespor Erkek Hentbol Takımı hakkında açıklamalarda bulundu.  

Paylaş Paylaş Paylaş
LÜTFÜ SAVAŞ’TAN 5’TE 5 YAPAN HENTBOL TAKIMINA ÖVGÜ DOLU SÖZLER

“AVRUPA KUPALARINI HEDEFLİYORUZ VE İLKLERDE OLMAK İSTİYORUZ”  LÜTFÜ SAVAŞ’TAN 5’TE 5 YAPAN HENTBOL TAKIMINA ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Takımı tebrik ederek sözlerine başlayan Başkan Savaş, “ Süper Lig’e geçen sene çıktık. Bu sene ikinci yılımızdayız. Daha tecrübeli olduk. Hatay’dan oyuncularımız var ve dışarıdan da takviye yaptık. Ligde 5’te 5 yaptık. Teknik ekibi, oyuncularımız ve yönetici arkadaşları tebrik ediyorum. Bu sene Avrupa kupalarını hedefliyor ve ilklerde olmak istiyoruz” dedi.  LÜTFÜ SAVAŞ’TAN 5’TE 5 YAPAN HENTBOL TAKIMINA ÖVGÜ DOLU SÖZLER

“ TAKIMLARIMIZ İLE GURUR DUYUYORUZ”  LÜTFÜ SAVAŞ’TAN 5’TE 5 YAPAN HENTBOL TAKIMINA ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Hatay’ın artık uluslararası alanda tanındığını ve spor şehri olarak anıldığını sözlerine ekleyen Savaş, “Hatay eskiden tarih, kültür ve gastronomi şehri olarak adlandırılıyordu. Şimdi de spor şehri oldu. Çünkü Hatay’ın 13 takımı süper liglerde mücadele ediyor. Şu anda Türkiye’de büyük takımlarımız var biz onlarla gurur duyuyoruz. Süper Lig’de en fazla takımı olan kulüp Hatay Büyükşehir Belediyespor. Ekonomik olarak yoruluyoruz ama helal olsun. Çocuklarımız çıktıkları maçta Hatay’ı ve Türk sporunu çok iyi temsil ediyorlar. Biz bu durumdan çok mutluyuz” açıklamalarında bulundu.  

“BUGÜNE KADAR BAŞARISINI SÜRDÜREN BİR TAKIMIMIZ VAR”  

Takım bütçesi ve salon planlaması hakkında sorulan soruları yanıtlayan Başkan Savaş, “Savaş Hoca planını programını getiriyor ve yönetici arkadaşlarımız da değerlendiriyor. Ekonomik boyutuna da ben bakıyorum. Bugüne kadar başarısını sürdüren bir takımımız var. Bu işin mimarı Savaş Hoca ve ekibi. Biz de onların çizdiği çizelgeye destek vermekle yükümlüyüz. Bugüne kadar da bizi mahcup etmediler. Bundan sonraki süreçte de onların öngördüğü süreçte gücümüz yettiğince destek vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.  

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol