MENÜ

Nidal HÜZMELİ DEVA'dan Aday Adayı Oldu

Yayınlanma Tarihi : 17.03.2023 00:58 Bu haber 309 defa okundu

Deva Partisi'nden milletvekili aday adaylığı başvurusunu yapan Av. Nidal HÜZMELİ; 'Sayın Ali Babacan liderliğinde Türkiye'nin aydınlık yarınlarına hep birlikte yürüyeceğiz. Bu yürüyüşün bir neferi olarak hizmete talibiz' dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Nidal HÜZMELİ DEVA'dan Aday Adayı Oldu

14 Mayıs 2023 günü yapılacak 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için partilerin aday adayı başvuru kabulleri sürerken, siyasete yeni yüzler de dahil oluyor. Bu isimlerden biri de Hatay'ın yerlilerinden ve aynı zamanda başarılı bir Avukat olan Hüzmeli ailesinin öne çıkan ismi, Defne İlçe Başkanı Nidal HÜZMELİ oldu. Demokrasi ve Atılım Partisi'ne (DEVA) milletvekili aday adaylığı için başvurusunu yapan Hüzmeli, müracaat dosyasını Deva Partisi Genel merkezinde yetkililere takdim etti.

 

'Türkiye'nin devası olmaya talibiz'

 

Sürecin hayırlara vesile olmasını dileyip tüm aday adaylarına başarılar dileyen Hüzmeli, hizmete ve halkın duasına talip olduklarını söyledi.

 

Türkiye'nin içindeki bulunduğu çalkantılı sürece dikkat çeken Hüzmeli: “Ekonominin, adaletin ve dahası çaresizliğin geldiği noktayı hepimiz görüyoruz. Gidişat kötü, yaralarımız her geçen gün daha da derinleşiyor. Bu olumsuzluklara dur diyebilecek, kötü gidişatı sonlandıracak kadrolarıyla ilk seçiminde önemli bir sıçrama yapmasını beklediğimiz Deva Partisi, hiç şüphesiz Türkiye'nin gelecek yıllardaki en önemli siyaset kurumu olacaktır. Bilgisi, birikimi, nezaketi ve siyasi ahlakıyla örnek olan liderimiz Sayın Ali Babacan, halkımızın umudu, kalkınmanın ve yeniden dirilişin sembol ismidir. Sayın Ali Babacan liderliğinde Türkiye'nin aydınlık yarınlarına hep birlikte yürüyeceğiz. Bu yürüyüşün bir neferi olarak hizmete talip olduk ve milletvekili aday adaylığı müracaatımızı yaptık. İstihdamı önceleyen, kronikleşmiş sorunları çözen, adalet ve liyakati temel esas kabul eden bir anlayışla çıktığımız bu kutlu yolda kıymetli halkımızın duasına, ülkemizin yarınlarının ‘Deva'sı olmaya talibiz. Yüce Mevla, halis niyetle çıktığımız bu yolda muvaffakiyetler nasip eylesin. Seçimlerin ülkemiz için hayırlara vesile olmasını, desteklerinizle partimizin yarınlarımıza Deva olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

'Felaketin sorumlularından hesap sorulacak'

 

Hüzmeli, yaşanan felekten kendi üzerimize düşen dersleri biz aldık. Umuyorum bu yaşananlar geride kalır ve umutla yarınların devasına hep birlikte yolculuağa çıkarız" dedi.

 

Acıda payı olan tüm sorumluluk sahibi kişi, kurum ve kuruluşlardan hesap sorulması gerekiyor diyen Hüzmeli, "nasip olur görev tevdi edilirse bunun üstesinden gelmek için tüm enerjimi harcayacağım. Bundan hiç bir yurtaşımızın endişesi olmasın" ifadelerini sözlerine ekledi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol