MENÜ

ÖZTÜRK YILMAZ GENÇLERE SESLENDİ: YENİLİK GENÇLİKTİR, GENÇLİK DE YENİLİKTİR

Yayınlanma Tarihi : 26.03.2023 18:59 Bu haber 165 defa okundu

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, seçim çalışması ile ilgili bazı konularda önemli açıklamalarda bulundu. Yılmaz açıklamasında, “Yenilik gençliktir, gençlikte yeniliktir. Biz yeni insanlara yeni yüzlere, yeni fikirlere açık bir partiyiz.” dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
ÖZTÜRK YILMAZ GENÇLERE SESLENDİ: YENİLİK GENÇLİKTİR, GENÇLİK DE YENİLİKTİR

 

 

Yenilik Partisi teşkilat üyeleri ile bir araya gelen Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, 14 mayıs tarihinde yapılması planlanan seçimlerle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

 

YENİLİK PARTİSİ’NDEN SIKI SEÇİM ÇALIŞMASI

 

Teşkilat üyeleri ile birlikte miting ve buluşmaların tarihlerini belirlemeye çalıştıklarını ifade eden Yılmaz, “Milletvekili adaylıklarıyla ilgili sürecin hızlandırılması ve aday müracaatlarının bir an önce sonuçlandırılması ve buna ilişkin komisyonun yapacağı değerlendirmelerin tamamlanması konusunda bir çalışma yürütüyoruz. Diğer siyasi partilerden gelip veya bizim davetimizle partimizde yer alacak kardeşlerimiz olacak. Onlara da bizim listelerimizde yerler verilecek. Bu çalışmayı da onlarla birlikte yürüteceğiz.” İfadelerini kullandı.

 

YENİLİK PARTİSİ’NİN MECLİSE GİRMESİ BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR

 

“50 günlük bir süre kaldı. Yani şu anda bizim burada bile oturmamamız gerekiyor.” diyen Öztürk Yılmaz’ın açıklamalarının devamı şöyle:

 

 Burada durmamak gerekir. Ben de açıkçası böyle oturmayı durmayı seven bir adam değilim. Bizim acilen araziye inmemiz şart ve özellikle Yenilik Partisi’nin meclise girmesi büyük önem taşıyor. Bu kadar siyasi hırpalanmanın olduğu bu kadar kimin nerede durduğunun anlaşılamadığı, böyle bir ortamda ve Türkiye'ye çok faydasını görmeyeceğimiz iki adayın şu anda yarışıyor olması nedeniyle parlamentoda ciddi bir partiye ihtiyaç var. Toplumu kucaklayacak idarenin yapabileceği, saçmalıklara fren koyabilecek ciddi bir siyasi partinin bu iki bloğun dışında parlamentoda yer alması lazım. O da Yenilik Partisidir. Yenilik partisi eğer parlamentoda barajı geçip yer alırsa bu toplum için büyük bir kazanç olacaktır. Bundan sonraki süreçte de bu tür sıkıntılarla karşılaşılmayacaktır. Kirli ittifaklarla, danışıklı dövüş muhalefet anlayışıyla Türkiye'nin gideceği hiçbir yer yok. Yazık bu kadar kaynak israf ediyoruz ve hala toparlanamadık. O nedenle Yenilik Partisinin meclise girmesi için var gücümüzle barajı paramparça edip atmalıyız ve bütün kuvvetimizi, gücümüzü, varımızı, yoğumuzu ve elimizdeki avucumuzda ne varsa bu yola sermeliyiz ve başarı elde etmeliyiz ki bir şeyleri değiştirebilelim. Ben açıkçası bu konuda her şekilde mücadele vermeye hazırım. Zaten bu partinin kuruluşu, hiçlik makamından gelmesi, teşkilatlarını kurması ve seçime girme yeterliliği elde etmesi ve şu anda seçime giriyor olması başlı başına bir hikâyedir. Bundan sonra o hikâyeyi daha güçlü şekilde yazmaya devam etmemiz lazım.

 

YENİLİK GENÇLİKTİR, GENÇLİK DE YENİLİKTİR

 

Özellikle gençlere çağrımızdır ve gençler, genç olanların peşinden gider. Genç fikirlerin peşinden gider ve gençler inşallah bizim peşimizden geleceklerdir. Onlarla birlikte yürüyeceğiz. Çünkü yenilik gençliktir, gençlik de yeniliktir. Biz yeni insanlara yeni yüzlere, yeni fikirlere açık bir partiyiz. Türkiye ne çektiyse 40 yıl koltuklarına yapışıp kendini sürekli oraya empoze eden adamlar yüzünden çekti ve Türkiye bu noktaya geldi.

 

PIRIL PIRIL GENÇLERİMİZİ SAHAYA SÜRECEĞİZ

 

Biz bu noktanın dışına çıkabilmemiz için onlar ne yapıyorlar? Beş dönem, altı dönem milletvekili yaptıklarını hala bakan, Meclis başkanı yapıyorlar, şunu yapıyorlar, bunu yapıyorlar ve bunu da bir kadro olarak takdim ediyorlar. Halbuki biz de yeni insanları, gençlerimizi böyle pırıl pırıl gençlerimizi sahaya süreceğiz ve onların kazanması için uğraşacağız inşallah ve başarı elde edeceğiz. İnanıyorum ki seçimlerde de Yenilik Partisi çok büyük bir başarı elde edecektir. Ben açıkçası seçimlere iddialıyım iddialı olarak girmek istiyorum.

 

KARARLI BİR ŞEKİLDE YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ

 

Bizim de çok yakın arkadaşlarımız olacak. Başka siyasi partilerden, özellikle değerli dostlarımız olacak kampanyayı onlarla birlikte yürüteceğiz. İnşallah el ele, gönül gönüle, büyük bir hedefe, sağlam adımlarla, kararlı bir şekilde yürümeye devam edeceğiz ve inşallah gideceğiz. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket : Öztürk Yılmaz Yenilik partisi
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol