MENÜ

YAVUZ; “ TEŞEKKÜRLER CUMHURBAŞKANIM TEŞEKKÜRLER BAKANIM TEŞEKKÜRLER MİLLETVEKİLİM” KIRIKHAN ÖZLEDİĞİ SPOR SALONUNA KAVUŞTU

Yayınlanma Tarihi : 02.02.2023 19:26 Bu haber 130 defa okundu

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ilçede yapım çalışmaları tamamlanan Kapalı Spor Salonu ile ilgili teşekkür mesajı yayınladı.

Paylaş Paylaş Paylaş
YAVUZ; “ TEŞEKKÜRLER CUMHURBAŞKANIM TEŞEKKÜRLER BAKANIM TEŞEKKÜRLER MİLLETVEKİLİM”  KIRIKHAN ÖZLEDİĞİ SPOR SALONUNA KAVUŞTU

BAŞKAN YAVUZ Mesajında; “2000 seyirci kapasiteli ve 5 ayrı antreman sahasına sahip olan Kapalı Spor salonumuz Uluslararası standarda sahip Kapalı Spor Salonu yapımı tamamlanmış bulunmakta.

Gençlik ve Spor bakanı Mehmet Kasapoğlu’nun bizzat yakından takip ettiği salon açılışa hazır. Spor Salonu Şubat ayı başında ilk etkinliğe ev sahipliği yapacak. 

Bu büyük hizmetin ilçemize kazandırılmasına büyük katkı sağlayan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Milletvekilimiz Sayın Hüseyin Yayman’ ve emeği geçen herkese şahsım ve ilçem adına teşekkür ederim.” Dedi.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol