MENÜ

GÜZELMANSUR TEŞEKKÜR EDERİM, HEP BİRLİKTE AYDINLIK YILLARA!

Yayınlanma Tarihi : 11.09.2022 22:25 Bu haber 225 defa okundu

GÜZELMANSUR:

Paylaş Paylaş Paylaş
GÜZELMANSUR TEŞEKKÜR EDERİM, HEP BİRLİKTE AYDINLIK YILLARA!

Bir yıl daha geçip gitti, arkasına bakmadan. Ama ben de boş durmadım, yaşadım. Mutlu oldum, üzüldüm, kızdım, hüzünlendim... Her insan gibi her duyguyu yaşadım. Ama en önemlisi Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün emaneti olan CHP'nin, iktidara giden yolunda, ülkeme, vatanıma bir meşale, bir umut, bir çare olmak için çalıştım. O kadar çok şey yaptım ki, bir yılın aslında bir insan hayatı için ne kadar da uzun bir yol olduğunu anladım. Gerçek manasıyla bir yıl yaşamak, bin yıl yaşıyor gibi yapmaktan çok daha güzelmiş, çok daha anlamlıymış, bunu anladım.

 

 Teşekkürler aileme, sevdiklerime, dostlarıma, partililerime, yoldaşlarıma, hemşehrilerime ve tüm herkese. Bu hayat siz olmadan ne kadar da anlamsız olurdu. Menfaat beklemeden, sadece kelimelerin bizi dost kılmasından daha anlamlı ne olabilir yeryüzünde. Bu dünya daha da çok yaşamaya değer.  Teşekkürler herkese!

 

 Sevginin, erdemliliğin, özgürlüğün hüküm sürdüğü nice nice yıllarda buluşmak dileğiyle…

 

 Doğum günümü unutmayarak manevi açıdan yanımda olan, arayan, soran, mesaj atan, yazan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. İyiki hayatımda varsınız…dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket : Doğum günü Güzelmansur Mehmet Güzelmansur
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol