MENÜ

HAYIRLI OLSUN ÇÖĞÜRLÜ.

Yayınlanma Tarihi : 16.09.2023 00:59 Bu haber 353 defa okundu

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, vatandaşların sorunlarını bir bir çözüme kavuşturmaya devam ediyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
HAYIRLI OLSUN ÇÖĞÜRLÜ.

Samandağ Belediyesi ekipleri tarafından Çöğürlü Mahallesi Nergis Sokak' ta altyapı çalışmalarının ardından beton asfalt çalışmaları gerçekleştirdi.HAYIRLI OLSUN ÇÖĞÜRLÜ.

Başkan Eryılmaz, geçtiğimiz günlerde Çöğürlü Mahallesi Nergis Sokak' ta ikamet eden ve atık su gideri ile ilgili mağduriyet yaşayan 95 yaşındaki Edibe Nene ve mahalle sakinlerini ziyaret etmiş, belediye ekiplerini seferber etmişti.HAYIRLI OLSUN ÇÖĞÜRLÜ.

Atık su gideri ve altyapı çalışmalarının hızlıca çözüme kavuşmasının ardından çok kısa bir sürede yolu beton asfalt ile kaplayarak vatandaşların hizmetine sundu.HAYIRLI OLSUN ÇÖĞÜRLÜ.

Yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren Edibe Nene ve mahalle sakinleri Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz ve belediye çalışanlarına teşekkür ederek, Başkanın gerçekleştireceği ilk ziyarette başkanı bahur, davul ve zurnalarla karşılayacaklarını dile getirdiler.HAYIRLI OLSUN ÇÖĞÜRLÜ.

Vatandaşların davet çağrılarına icabet edeceğini belirten Başkan Eryılmaz yaptığı açıklamada; "Vatandaşlarımızın çağrısı üzerine gittiğimiz Çöğürlü Mahallemizde problemli olan altyapıyı çözdükten sonra, yolu beton asfalt ile kapladık. Emeği geçen belediye personellerimize teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Kıymetli vatandaşlarımıza da bu güzel duygu, düşünce ve temennileri için ayrıca teşekkür ediyor, yapmış oldukları davet çağrısına yarın icabet edeceğimizi bildirmek istiyorum. Yarın görüşmek üzere değerli Çöğürlü sakinleri." ifadelerine yer verdi.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol