MENÜ

“İMAR PLANLARIMIZ VE PROJELERİMİZ HATAY’I YENİDEN AYAĞA KALDIRMAK İÇİN HAZIR”

Yayınlanma Tarihi : 08.05.2023 17:14 Bu haber 237 defa okundu

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş mahalle ziyaretleri kapsamında Altınözü ve Yayladağı ilçelerinin mahallelerinde vatandaşlarla buluşarak deprem sonrası Hatay genelinde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.  

Paylaş Paylaş Paylaş
“İMAR PLANLARIMIZ VE PROJELERİMİZ HATAY’I YENİDEN AYAĞA KALDIRMAK İÇİN HAZIR”

Vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Başkan Savaş, ekiplerin köy ve mahalle kontrollerinde tespit ettikleri arıza ve ihtiyaçları giderdiklerini, deprem sonrasındaki kısıtlı imkânlarla emek ve çaba gösterdiklerini anlattı.  “İMAR PLANLARIMIZ VE PROJELERİMİZ HATAY’I YENİDEN AYAĞA KALDIRMAK İÇİN HAZIR”

İMAR PLANLARIMIZ VE PROJELERİMİZ HATAY’I YENİDEN AYAĞA KALDIRMAK İÇİN HAZIR

Altınözü’ndeki Kurtmezrası, Toprakhisar, Alakent, Çetenli, Oymaklı, Babatorun, Yolağzı, Sivrikavak, Sarıbük ve Hacıpaşa mahallelerini CHP Altınözü İlçe Başkanı Hamit İsaoğlulları ile birlikte ziyaret eden Doç. Dr. Lütfü Savaş imar planlarının, projelerinin Hatay’ı yeniden ayağa kaldırmak için hazır olduğunu, bilim insanları, tüm çalışma arkadaşları ile gece gündüz Hatay’ı yeniden sağlıklı bir şekilde kurmak için canla başla çalıştıklarını, Hatay’a söz verdiklerini söyledi.  

HATAY’IN KÜLTÜREL VE TARİHİ TÜM DİNAMİKLERİ İLE YENİDEN AYAĞA KALKMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ

CHP Yayladağı ilçe Başkanı Hayrettin Hançar ile birlikte de Yayladağı’nın Aydınbahçe, Karaköse, Gözlüce, Sebenoba, Çakı, Yayıkdamlar, Bezge ve Yeşiltepe mahallerinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Savaş, Hatay’da samimiyet ve sevgi ile her türlü zorluğu aşacaklarına bir kez daha şahit olduğunu, şehrin güzel yürekli insanlarının, hak ettiği umutlu günlere kavuşacağını, bir yandan altyapı çalışmalarına devam ettiklerini diğer yandan da Hatay’ın kültürel ve tarihi tüm dinamikleri ile yeniden ayağa kalkması için çalıştıklarını anlattı.  

Altınözü ve Yayladağı mahalle sakinleri de Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a karşılaştıkları sorunları ve deprem sonrası ihtiyaçlarını birebir anlatabildikleri ve anında çözüm yolları için ilgilenilmesinden dolayı için teşekkür edip, ziyaretten dolayı memnuniyetlerini ifade etti.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol