MENÜ

Ökkeş Elmasoğlu Erzin Belediye Başkanı

Yayınlanma Tarihi : 19.02.2023 23:15 Bu haber 325 defa okundu

İlk günden Bu Yana Bu Millet İçin Gece Gündüz Bütün Mesai Arkadaşlarımız İle Birlikte Çalıştığımızı ve Yaptığım Her  Açıklamada Israrla Erzinimizde de Hasar Olduğunu ve Evlerine Giremeyen Vatandaşlarımızın Çadır İhtiyacı Bulunduğunu Söylediğim Halde Türkiyede Meydana Gelen Yıkımların Sebeplerine Dair Ana Mesajı Görmezden Gelerek Bilerek ve Kötüniyetli Olarak Benim Açıklamalarım Yüzünden Erzin'e Çadır ve Yardım Gelmediği İle İlgili Halkımızda Yanlış Algı Uyandıranları Allah'a ve Halkımızın Vicdanına Havale Ediyorum.

Paylaş Paylaş Paylaş
Ökkeş Elmasoğlu  Erzin Belediye Başkanı

 

Zaman Herşeyin İlacıdır ve İnanıyorum ki Bu Zor Zamanlar Geçince Demek İstediklerimiz ve Gerçekler Ortaya Çıkacak, İyiniyetle Çadırların Bizim Yüzümüzden Gelmediği Söylemlerini Doğru Kabul Eden Vatandaşlarımız da Bizi Anlayacaktır.

 

Kötüniyetliler Umuyorum ki Bir Daha Kaybedecek Gerçekler ve Doğrular Kazanacaktır.

 

İlk Günden Bu Yana Sahada Olduk ve Toplumumuzun Çadır,Isınma,Gıda ve Diğer Temel İhtiyaçları İle İlgili Tüm Talep ve Beklentilerini  Biliyoruz.Bu Konularla İlgili Tüm Girişimlerimizi Yaptık ve Yapıyoruz. Belediyemiz ve Kaymakamlığımız Aracılığıyla Gelen Yardımları Gerçek İhtiyaç Sahiplerine İlk Günden Bu Yana Ulaştırmaya Çalışıyoruz.

 

En Önemli Polemik Konusu Yapılan Çadıra Gelince: Erzinin Nüfusu 42.000 Kişi Olup Maraş, Osmaniye ,Malatya Başta Olmak Üzere Çok Sayıda Akrabalarının Yanına Gelen Depremzedeler Olmuş ve Nüfus Ciddi Oranda Artmıştır.

 

Bu Artış Göz Önünde Tutulmasa Dahi Erzinde 11000 Civarı Hane Olduğunu, Yarısının Evlerine Girmeye Korktuğunu ve Hasarlı Binalara Girmeyi İstemediğini Düşündüğünüzde En Az Çadır Talebi 5500 Adet Olacaktır.

 

Şu An En Kötü Çadırın 5000 TL Olduğunu Düşündüğünüzde 27.000.000 Gibi Maliyetini Bir Kenara Bırakın Bu Kadar Çadırı 10 İli Kapsayan Felaketin Yaşandığı Bir Ortamda Paranız Dahi Olsa Kısa Zamanda Bulmak İmkansızdır.

 

Kaldı ki Bu Konu Erzine Mahsus Değildir. Yıkımın Yaşandığı Hatayın ve Diğer İllerin ve İlçelerin Hiçbirinde de Yeterli Çadır Bulunmamaktadır.

 

Buna Rağmen Elimizdeki Çadırları Kurduğumuz Gibi Kendi Atölyemizde ve Bulabildiğimiz Firmalardan Çadır İmalatımız Devam Etmektedir. Ancak Talep Karşısında Yetersiz Kalmaktadır.Çevre Şehircilik Bakanlığının Tespitlerini Hızlandırması ve Vatandaşların Hasarsız Evlere Girmesi İle Bu Talep Zaman İçinde Azalacaktır.

 

Vatandaşlarımızın Bu Sıkıntılarını Çok İyi Bildiğimizden ve Bu Sıkıntıları da Hep Beraber Atlatacağımızdan  Kimsenin Şüphesi Olmasın.Bizler İşimizi Yapmaya Devam Edeceğiz.

 

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol