MENÜ

TAYVAN YAZ KAMPI KUTLAMASI

Yayınlanma Tarihi : 23.08.2022 00:00 Bu haber 194 defa okundu

TAYVAN YAZ KAMPI KUTLAMASI
Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde bulunan Tayvan Kültür Merkezi bu yıl ilki düzenlenen Tayvan yaz kampı kutlaması 2022” Uluslararası Dans Festivali’nin açılışı Reyhanlı Tayvan Kültür Merkezinde gerçekleşti.
Festival açılışı kapsamında Tayvan Kültür Merkezi çok Amaçlı Sahnesinde Tayvan, Suriye Türkiye de dahil olmak üzere 3 farklı ülkeden oluşan müzik eşliğinde dans gruplarının yanı sıra Futbol gösterileri ödül geçit töreni Tayvan Kültür merkezini adeta karnavala çevirdi.
Türkiye, Tayvan, Suriye müziği ve dans grupları Dans gruplarının üyeleri ve çocuklar sahne ve Alanlarda renkli görüntülere sahne olan bir geçit töreni düzenlediler.
Şenlik bu yıl da renkli görüntülere sahne oluyor. İçerik olarak son derece zengin şekilde tasarlanan şenlikte sportif faaliyetler, kültürel ve bilimsel etkinlikler şenlik kapsamında dans ve gösterileri yöresi oyunu ile alkış aldı. Bu yıl şenlik alanına mini bir eğlenceyi daha yoğun şekilde yaşadı. Tayvan Kültür Merkezi Koordinatörü PROF. Dr CHIU CHEN YU Bizleri buluşturan herkese teşekkür ediyorum” dedi. Yaklaşık Olarak beş yıldır. Merkezimizde aktiviteleri hayata geçirmek buradan şenlikler festivallet müzik ve çocukların mutlu seslerini yankılatmak istiyorum. Bu hepimizin en önemlisi de Mülteci Çocuk Festivali için ilk futbol festivali!
Bugün sadece Tayvan Merkez Futbol Stadyumu'nun resmi başlangıcı değil, aynı zamanda Bütün Tayvandan Türkiye’ye Kardeşliğin önemli bir sembolü! Hem Spor sahamızı hayata geçirdik. Burada artık çocuklarımız güvenle spor yapacakgerekli sadece Huzur içinde birlikte top oynayabildiğiniz sürece giriş yapıyoru. Belkide Dünya çapında bir futbolcu bu Tayvan Kültür Merkezinin bu sahalarında yetişecek. Türkiye'deki mülteci mülteci çocuklar ve fakir çocuklar. Dünya çocukların ihtiyaçlarını unutuyor gibi görünse de biz ve bize desteklerini saglayan insanlar sayesinde Türkiye ‘de bulunan bütün Çocuklar, sadece gelecek de iyi bir nesil oluşturacak. Gelecekde mutlu huzurlu bir nesil isyiyorsak mutlu gülen hayata güvenle bakan çocuklar yetiştirmeliyiz. Bu da hepimizin sorumluluğundadır. Bu tür Aktivitelerimiz Ara ara devam edecektir. Tören sonrasında sporda derece yapan , Çocuklara Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu tarafından tarafından, kupaları, Takdim edildi.

Paylaş Paylaş Paylaş
TAYVAN YAZ KAMPI KUTLAMASI
Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol