MENÜ

HMKÜ Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nde Devir Teslim Töreni Düzenlendi.

Yayınlanma Tarihi : 02.01.2023 14:29 Bu haber 511 defa okundu

Rektör Prof. Dr. Veysel Eren ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erhan Yengil’in katıldığı törenle MKÜ hastanesi yönetiminde görev devir teslim töreni yapıldı. 

Paylaş Paylaş Paylaş
HMKÜ Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nde Devir Teslim Töreni Düzenlendi.

MKÜ HastaneSİ hem kurumsal hem de bölgesel anlamda üniversitenin marka kimliğini yansıtan önemli bir yer olduğunu vurgulayan Rektör, yeni yönetim süresince bu kimliğin zenginleştirilmesi için çalışacaklarını ifade etti. Şimdiye kadar yapılan hizmetlerin üzerine koyarak üniversitenin görünür yüzü olan hastanenin çağın gereklilikleriyle uyumlu bir hale getirmek istediklerini söyleyen Prof. Dr. Veysel Eren görevi devreden Prof. Dr. Bülent Akçora ve ekibine yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkürlerini iletti. HMKÜ Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nde Devir Teslim Töreni Düzenlendi.

Prof. Dr. Bülent Akçora yönetimine hizmetleri için teşekkür belgesi takdim eden Rektör hastanemizin yeni Başhekimi olarak görevi devralan Doç. Dr. Onur Koyuncu ve ekibine yeni görevlerinde başarılar diledi. Tören toplu hatıra fotoğrafıyla birlikte sona erdi.HMKÜ Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nde Devir Teslim Töreni Düzenlendi.HMKÜ Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nde Devir Teslim Töreni Düzenlendi.HMKÜ Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nde Devir Teslim Töreni Düzenlendi.HMKÜ Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nde Devir Teslim Töreni Düzenlendi.HMKÜ Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nde Devir Teslim Töreni Düzenlendi.HMKÜ Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nde Devir Teslim Töreni Düzenlendi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol