MENÜ

Yokuş'tan 'Şimşek' Gibi Mesajlar

Yayınlanma Tarihi : 08.06.2023 06:40 Bu haber 161 defa okundu

İYİ Parti 27. Dönem Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, daha önce 'dolandırıcı' olarak tanımladığı Mehmet Şimşek'i yeniden Hazine ve Maliye Bakanı olarak ataması nedeniyle sert sözlerle eleştirdi.İYİ Parti 27. Dönem Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, daha önce 'dolandırıcı' olarak tanımladığı Mehmet Şimşek'i yeniden Hazine ve Maliye Bakanı olarak ataması nedeniyle sert sözlerle yüklendi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Yokuş'tan 'Şimşek' Gibi Mesajlar

 Fahrettin Yokuş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, daha önce görevden aldığı Mehmet Şimşek'le ilgili yapmış olduğu 'dolandırıcı' suçlamasını anımsattı."Hani sen ekonomisttin?" diye soran Yokuş, "Ne oldu da dolandırıcılıkla suçladığın Mehmet Şimşeği  tekrar Maliye Bakanı yaptın? Tam bir Erdoğan klasiği. Yandaşları nasıl olsa her yaptığına onay veriyor. Sonuç da millet olarak hepimiz kaybediyoruz." diye konuştu.Yokuş'tan 'Şimşek' Gibi Mesajlar

 "BAKALIM NE KADAR TAHAMMÜL EDECEKLER"İYİ Partili Yokuş, bakanlık devir teslim törenine de değinerek, "Yeni Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bakanlık devir teslim töreninde, eski Bakan Nureddin Nebati’nin yanında, Türkiye’nin rasyonel bir zemine dönme dışında bir seçeneği kalmadığını açıkladı. Doğru ve bizim daha önce defalarca söylediğimizi dedi. Bakalım Mehmet Şimşek’e ne kadar tahammül edecekler." ifadelerini kullandı. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol