MENÜ

AK PARTİ HEYETİ MUHTARLARLA BİR ARAYA GELEREK İSTİŞARELERDE BULUNDU

Yayınlanma Tarihi : 22.09.2023 14:54 Bu haber 158 defa okundu

AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Öntürk, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, AK Parti Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen, Karlısu Mahallesi’nde muhtarlarla bir araya gelerek istişarelerde bulundular.

Paylaş Paylaş Paylaş
AK PARTİ HEYETİ MUHTARLARLA BİR ARAYA GELEREK İSTİŞARELERDE BULUNDU

Karlısu Mahalle Muhtarı Mehmet İncecik ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda Mahalle Muhtarlarının istek ve önerileri dinlenerek çözüm önerileri konusunda istişarelerde bulunuldu.AK PARTİ HEYETİ MUHTARLARLA BİR ARAYA GELEREK İSTİŞARELERDE BULUNDU

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz programda yaptığı konuşmada; “ Tüm mahallelerimizin istek ve ihtiyaçlarını tek tek yerine getirmek için gayretle çalışıyoruz. Antakya’mızı depremden sonra tek bir gün bile sahipsiz bırakmadık, bırakmayacağız. Her bir hemşehrimizin isteği yerine getirilene kadar, her bir mahallemizin ihtiyacı karşılanana kadar istişarelerimize ve çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Bu şehir hepimizin, hep birlikte elimizi taşın altına koyarak şehrimizi yeninden inşa edecek, caddelerimizi, sokaklarımızı yeniden eski günlerdeki canlılığına kavuşturacağız.  

Bu süreçte bizlerden desteklerini esirgemeyen Başta Sayın Cumhurbaşkanımıza ve nezdinde tüm bakanlarımıza, değerli milletvekillerimize, İl ve İlçe Başkanlarımıza, Cumhur İttifakının her bir üyesine, siz değerli muhtarlarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Antakya hepimizin evi, yuvası. Yıkılan, hasar gören şehrimizi, evlerimizi yapar gibi yeniden inşa edecek, süsleyecek, eskisinden daha güzel, yaşanabilir bir kent haline getireceğiz. Bu şehrin evlatları olarak bunu yapmak boynumuzun borcu bu nedenle gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz.” dedi.

Karşılıklı fikir alışverişi şeklinde gerçekleştirilen toplantı günün anısına hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol