MENÜ

CEMİL MERİÇ İRFAN VE SANAT GÜNLERİNE DAVETLİSİNİZ

Yayınlanma Tarihi : 22.11.2022 17:45 Bu haber 781 defa okundu

Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu, 2. Geleneksel Cemil Meriç İrfan ve Sanat Günleri Tanıtım Toplantısında basın mensupları ile bir araya geldi.  

Paylaş Paylaş Paylaş
CEMİL MERİÇ İRFAN VE SANAT GÜNLERİNE DAVETLİSİNİZ

Reyhanlı Belediyesi Sosyal Tesisleri Göl Gazinosu’nda gerçekleşen toplantıya Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu ev sahipliği yaptığı toplantıya Reyhanlı Belediye Başkan Yardımcıları Şaban Kurt, Mehmet Çüter, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ömer Biçen, Kültür Müdürü Hakan Türker ve çok sayıda basın mensubu katıldı.  CEMİL MERİÇ İRFAN VE SANAT GÜNLERİNE DAVETLİSİNİZ

 CEMİL MERİÇ İRFAN VE SANAT GÜNLERİNE DAVETLİSİNİZ

Geleneksel Cemil Meriç İrfan Ve Sanat Günleri hakkında detayları paylaşan Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu, 50 yazar 70 stant 100 yayınevini Reyhanlı’da ağırlayacaklarını ifade etti.CEMİL MERİÇ İRFAN VE SANAT GÜNLERİNE DAVETLİSİNİZ

Başkan Hacıoğlu: “ 25 Kasım-11 Aralık tarihleri arasında söyleşiler ve imza günü etkinlikleri ile çocuklarımızı, gençlerimizi 7’den 70’e herkesi bir araya getireceğiz. Açılışını Cemil Meriç Kültür Evi’nde saat 14:00’da yapacağımız Cemil Meriç İrfan Ve Sanat Günlerine tüm halkımız davetlidir” dedi.CEMİL MERİÇ İRFAN VE SANAT GÜNLERİNE DAVETLİSİNİZ

 CEMİL MERİÇ İRFAN VE SANAT GÜNLERİNE DAVETLİSİNİZ

“Reyhanlı’mıza Değer Katacak Her Projeyi Destekliyoruz”CEMİL MERİÇ İRFAN VE SANAT GÜNLERİNE DAVETLİSİNİZ

Reyhanlı Belediye hizmetleri hakkında bilgi veren Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu: “Yakın zamandaki hizmetlerimiz Yenişehir millet bahçesini tamamladık.CEMİL MERİÇ İRFAN VE SANAT GÜNLERİNE DAVETLİSİNİZ

Millet bahçemiz yaklaşık 100 bin m² alan içerisine kuruludur.CEMİL MERİÇ İRFAN VE SANAT GÜNLERİNE DAVETLİSİNİZ

 İçerisinde 32 bin m² doğal göl alanına sahiptir. Restoran kafe ve otel bölümlerinden oluşan sosyal tesisimiz, 2000 m bisiklet yolu, dış çekim platosu, şelale, 750 araçlık otoparkı, çocuk oyun alanları, kale taşı duvarları, çim ve piknik alanları, yüzlerce ağaçla takviye ettiğimiz doğal alanlarıyla vatandaşlarımızın kullanımında. CEMİL MERİÇ İRFAN VE SANAT GÜNLERİNE DAVETLİSİNİZ

Ayrıca kent ormanımız da tamamlanmış ve hazır hale getirilmiştir. 2500 ağaç, piknik alanları ile halkımızın hizmetine sunduk. 

 

 Hatay’ın en büyük projelerinden, ilçemizin büyük yatırımlardan güneş enerjileri sistemi GES çalışmaları tamamlanmıştır. Uzun süren çalışmalar neticesinde 4 megavat(MW) gücünde güneş enerjisi santrali üretime başlamıştır. Elektrik üreten güneş enerji sistemleri ile hem tasarruf sağladık hem de belediyemize kaynak oluşturduk. 

 

Geleneksel olarak yaptığımız Cemil Meriç Kitap Fuarı ve Hatay’da ilk olan derslere hem de sınavlara destek dijital eğitim platformumuz Reyhanlılı gençlerimizin hizmetinde. Yüzme bilmeyen kalmasın" projesi kapsamında çocuklarımız yüzerek keyifli vakit geçirirken sosyal aktivite alanlarımızla hemşerilerimizin yaşam standartlarını yükseltiyoruz. 

Reyhanlı belediyesi sosyal tesisinde Hamam, Sauna ve Fitnees’ta yer alıyor. Gençlerimizin spor aktivitelerini gerçekleştireceği halı sahaları kırsal mahallelerimize kazandırdık. Spor, sanat ve kültürel aktiviteleri her zaman önemsedik. Birçok ilçemize değer katan projelere paydaşlık ettik.  

 

Reyhanlı’mıza değer katacak her projeyi destekliyoruz. Bu anlayış içerisinde daha güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyoruz” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Başkan Hacıoğlu ve beraberindeki Basın Mensupları Yenişehir Gölü Millet Bahçesini gezmesinin ardından toplu fotoğraf çekimi ile program son buldu.  

 

25 Kasım Salı günü başlayacak, 2. Geleneksel Cemil Meriç İrfan ve Sanat Günleri’ne Reyhanlı Belediyesinin yanı sıra Reyhanlı Kaymakamlığı, Reyhanlı Ticaret Odası, MKÜ Reyhanlı Sosyal Bilimler Yüksekokulu’da katkı sağladı.

Başkan Hacıoğlu ve beraberindeki Basın Mensupları Yenişehir Gölü Millet Bahçesini gezerek incelemelerde bulundu, ardından toplu fotoğraf çekimi ile program son buldu. 

2. GELENEKSEL CEMİL MERİÇ İRFAN VE SANAT GÜNLERİ PROGRAM AKIŞI:

25 KASIM CUMA

2. GELENEKSEL CEMİL MERİÇ İRFAN VE SANAT GÜNLERİ AÇILIŞI

Saat: 14.00-15.00  Yer: Cemil Meriç Kültür Evi

CEMİL MERİÇ KİTAP FUARININ AÇILIŞI

Saat: 15.00-16.00  Yer: Reyhanı Belediye Hizmet Binası

KONFERANS

Türkiye’nin Öncü Fikir İnsanı Cemil MERİÇ (Prof. Dr. Ümit MERİÇ)

Saat: 16.30-18.00  Yer: Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası

HATAY MEDENİYETLER KOROSU KONSERİ

Saat: 19.30  Yer: M.Fatih Tosyalı Aihl

 

27 KASIM PAZAR

DURSUN ALİ ERZİNCAN’LA SÖYLEŞİ- ŞİİR DİNLETİSİ

Saat: 19.00  Yer: M.Fatih Tosyalı Aihl

 

29 KASIM SALI

BARIŞ KOROSU KONSERİ

Saat: 19.00  Yer: M.Fatih Tosyalı Aihl

SİNAN YAĞMUR İLE NEŞET ERTAŞ VEFA GECESİ

Saat: 20.00  Yer: M.Fatih Tosyalı Aihl

 

05 ARALIK PAZARTESİ

HAYATİ İNANÇ – SÖYLEŞİ

Saat: 19.00  Yer: M.Fatih Tosyalı Aihl

 

10 ARALIK CUMARTESİ

TARKAN KÖYLÜ – KUM SANATI GÖSTERİSİ

Saat: 19.00  Yer: Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası

PROF.DR. AHMET ŞİMŞİRGİL KONFERANSI

Saat: 19.30  Yer: Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol