MENÜ

HALKIMIZIN YOĞUN İSTEĞİ ÜZERİNE KİTAP FUARIMIZI BİR HAFTA DAHA UZATTIK.

Yayınlanma Tarihi : 08.11.2022 16:32 Bu haber 217 defa okundu

Samandağ Belediyesi tarafından bu yıl 3.’sü düzenlenen Samandağ Kitap Günleri halkın yoğun talebi üzerine bir hafta daha uzatıldı.  

Paylaş Paylaş Paylaş
HALKIMIZIN YOĞUN İSTEĞİ ÜZERİNE KİTAP FUARIMIZI BİR HAFTA DAHA UZATTIK.

Hz. Hızır Parkı’nda devam eden Kitap Fuarı’nda birbirinden kıymetli yazar ve şair Samandağlı okurları ve kitapseverler ile bir araya geliyor.  HALKIMIZIN YOĞUN İSTEĞİ ÜZERİNE KİTAP FUARIMIZI BİR HAFTA DAHA UZATTIK.

Konuyla alakalı Samandağ Belediyesi’nden yapılan açıklamada; “Belediyemiz tarafından bu yıl 3.’sünü düzenlediğimiz “Samandağ Kitap Fuarı” nı yazarlarımız ve siz değerli halkımızın yoğun isteği üzerine bir hafta daha uzatarak, Kitap Fuarımız 13 Kasım Pazar gününe kadar açık kalacak.  HALKIMIZIN YOĞUN İSTEĞİ ÜZERİNE KİTAP FUARIMIZI BİR HAFTA DAHA UZATTIK.

Hz. Hızır Parkı’nda devam eden Kitap Fuarında, birbirinden kıymetli yazar, şair ve sanatçılarla haklımızı buluşturmaya devam ediyoruz.  HALKIMIZIN YOĞUN İSTEĞİ ÜZERİNE KİTAP FUARIMIZI BİR HAFTA DAHA UZATTIK.

13 Kasım Pazar gününe kadar Hz. Hızır Parkı’nda açık kalacak kitap fuarımıza tüm halkımızı bekliyoruz. " ifadelerine yer verildi.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol