MENÜ

“HÜRRİYET SAĞLIK-SEN HATAY İL TEMSİLCİLİĞİ’NDE BAYRAK DEĞİŞİMİ”

Yayınlanma Tarihi : 03.05.2023 21:44 Bu haber 459 defa okundu

Hürriyet Sağlık-Sen Hatay İl Temsilciliğinde Bayrak değişimi

Paylaş Paylaş Paylaş
“HÜRRİYET SAĞLIK-SEN HATAY İL TEMSİLCİLİĞİ’NDE BAYRAK DEĞİŞİMİ”

Hürriyet Sağlık-Sen’in kuruluşundan bu yana aynı zamanda Hürriyet Sağlık-Sen Dış İlişkiler ve Basından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olan Serdar KAHRAMAN tarafından yürütülen Hürriyet Sağlık-Sen Hatay İl Temsilciliği’ne Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Sağlık Memuru olarak görev yapan Mihrican ÖZDEMİR getirildi.“HÜRRİYET SAĞLIK-SEN HATAY İL TEMSİLCİLİĞİ’NDE BAYRAK DEĞİŞİMİ”

Kurulduğu günden bu yana başarılı işlere imza atan ve adından çokça söz ettiren Hürriyet Sağlık-Sen Türkiye’de geleceğin sendikası olma yolunda sağlık çalışanlarına güven veren bir sendika haline gelmiştir. Aradan geçen zamanda memurların özlük, ekonomik ve sosyal haklarının elde edilmesi ve iyileştirilmesi için başarılı çalışmalar yapan Hürriyet Sağlık-Sen Hatay ilinde de büyük ivme kazanmış durumda.

Hürriyet Sağlık-Sen Genel başkan yardımcısı Serdar KAHRAMAN’ın Mersin iline tayin olması ve genel merkez işlerinin yoğunluğunun yanı sıra Mersin İlinde de teşkilatlanma çalışmalarında bulunacak olması nedeniyle boşalan Hatay İl Temsilciliği görevine atanan çiçeği burnunda başkan Mihrican ÖZDEMİR yaptığı ilk açıklamada;

-“ Serdar başkan gibi sendikal anlamda oldukça başarılı işler yapan birinden bu görevi devralmak hem gurur verici hem de çıtayı daha yükseğe çıkarmak anlamımda zor bir iş. Fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür sağlık çalışanlarının tek adresi olan Hürriyet Sağlık-Sen ailesinin bir ferdi olarak arkadaşlarımızla birlikte çıkmış olduğumuz bu yolda omuzumuzdaki yükün ve sorumluğun farkındayız. Yine en büyük destekçim ve yardımcım elbette ki Serdar başkanım olacak. Bundan dolayı için rahat ve bu işi başarabileceğimize inancımız tamdır.

Başta Genel Başkanımız Sayın Erdoğan ÇAKMAK başta olmak üzere bu çok değerli görevi kendisinden devraldığım Serdar KAHRAMAN ve tüm genel başkan yardımcılarıma beni bu göreve layık gördükleri için şahsım ve Hatay adına çok teşekkür ederim. Büyük bir felaketten yeni çıkmış olan Hatay’ımızı en kısa sürede şube yapmak için var gücümüzle çalışacağız.”

Hürriyet Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Serdar KAHRAMAN’da yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi,

-“ Hatay’ımıza yakışır bir il başkanı olan Mihrican kardeşimize yeni görevinde başarılar diliyorum. Hürriyet Sağlık-Sen olarak daima Mihrican Başkanın yanında olacağız. Bugüne kadar severek yürütmekte olduğum bu görevi artık devretme zamanı geldi ve bu bayrak değişiminin Hatay’a yeni bir soluk ve heyecan getireceğine inanıyorum ve bu görevi gönül rahatlığıyla devrediyorum. Hürriyet Sağlık-Sen ve Hatay’ımıza hayırlı olsun.” Dedi

 

 

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol