MENÜ

SAMANDAĞ KİTAP GÜNLERİ DOLU DOLU PROGRAMI İLE SAMANDAĞLI KİTAPSEVERLERİ BEKLİYOR.

Yayınlanma Tarihi : 03.11.2022 19:04 Bu haber 284 defa okundu

Samandağ Belediyesi tarafından bu yıl 3.’sü düzenlenen Samandağ Kitap Günleri birbirinden kıymetli yazar, şair ve sanatçıları ağırlamaya devam ediyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
SAMANDAĞ KİTAP GÜNLERİ DOLU DOLU PROGRAMI İLE SAMANDAĞLI KİTAPSEVERLERİ BEKLİYOR.

Hz. Hızır Parkı’nda devam eden Kitap Fuarı kapsamında 29 Ekim Cumartesi günü yazar Cemil KILIÇ ve yazar Barış ÇELİMLİ okurları ile bir araya geldiler. Ardından 30 Ekim Pazar günü yazar Hilal KAHRAMAN okurları ile bir araya gelerek “Aile ve Kadın” konulu söyleşisini gerçekleştirdi.  SAMANDAĞ KİTAP GÜNLERİ DOLU DOLU PROGRAMI İLE SAMANDAĞLI KİTAPSEVERLERİ BEKLİYOR.

Samandağ Belediyesinden yapılan  açıklamada; " Belediye Başkanımız Av. Refik ERYILMAZ’ın öncülüğünde bu yıl 3.’sünü düzenlediğimiz Kitap Fuarında birbirinden kıymetli yazar, şair ve sanatçıyı ağırlamaya ve vatandaşlarımız ile buluşturmaya devam ediyoruz.SAMANDAĞ KİTAP GÜNLERİ DOLU DOLU PROGRAMI İLE SAMANDAĞLI KİTAPSEVERLERİ BEKLİYOR.

Hz. Hıdır Parkı'nda devam eden Kitap Fuarımızda yazar Cemil KILIÇ “Din İle Aldatanlar” konulu söyleşisi ve hemen ardından yazar Barış ÇELİMLİ “Şiir Dinletisi” ile hayranları ve okurlarıyla bir araya geldiler. 30 Kasım Pazar günü ise yazar Hilal Kahraman okurları ile bir araya gelerek “Aile ve Kadın” konulu söyleşisini gerçekleştirdi.  SAMANDAĞ KİTAP GÜNLERİ DOLU DOLU PROGRAMI İLE SAMANDAĞLI KİTAPSEVERLERİ BEKLİYOR.

6 Kasım Pazar gününe kadar açık kalacak Kitap Fuarında; Leyla AKGÜL , Aysel Kılıç KARSLI, Ahmet TAHSİN, Hilal KAHRAMAN,Mahmut YILDIRIM,Nihat GÖKMEN,Haydar ERSÖZ, Ali AVCU, Rıza ZELYUT ve Barış ÇELİMLİ gibi birbirinden değerli yazar ve şairler okurlarıyla buluşuyorlar.  SAMANDAĞ KİTAP GÜNLERİ DOLU DOLU PROGRAMI İLE SAMANDAĞLI KİTAPSEVERLERİ BEKLİYOR.

5 Kasım Cumartesi günü Gazeteci Ali AVCU ve Gazeteci-Yazar Rıza ZELYUT okurları ile bir araya gelecek ve ardından Yerel Sanatçılarımızdan Finnen Nihat Çay (Ebuzeyneb) müzik dinletisi sunacak. 6 Kasım Pazar günü ise yazar Haydar ERSÖZ okurları ile bir araya gelecek.  SAMANDAĞ KİTAP GÜNLERİ DOLU DOLU PROGRAMI İLE SAMANDAĞLI KİTAPSEVERLERİ BEKLİYOR.

6 Kasım Pazar gününe kadar açık kalacak Kitap Fuarımızda birbirinden değerli yazar ve konuşmacılar ile dolu dolu programımıza tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz." ifadelerine yer verildi.SAMANDAĞ KİTAP GÜNLERİ DOLU DOLU PROGRAMI İLE SAMANDAĞLI KİTAPSEVERLERİ BEKLİYOR.

 SAMANDAĞ KİTAP GÜNLERİ DOLU DOLU PROGRAMI İLE SAMANDAĞLI KİTAPSEVERLERİ BEKLİYOR.SAMANDAĞ KİTAP GÜNLERİ DOLU DOLU PROGRAMI İLE SAMANDAĞLI KİTAPSEVERLERİ BEKLİYOR.SAMANDAĞ KİTAP GÜNLERİ DOLU DOLU PROGRAMI İLE SAMANDAĞLI KİTAPSEVERLERİ BEKLİYOR.SAMANDAĞ KİTAP GÜNLERİ DOLU DOLU PROGRAMI İLE SAMANDAĞLI KİTAPSEVERLERİ BEKLİYOR.SAMANDAĞ KİTAP GÜNLERİ DOLU DOLU PROGRAMI İLE SAMANDAĞLI KİTAPSEVERLERİ BEKLİYOR.SAMANDAĞ KİTAP GÜNLERİ DOLU DOLU PROGRAMI İLE SAMANDAĞLI KİTAPSEVERLERİ BEKLİYOR.SAMANDAĞ KİTAP GÜNLERİ DOLU DOLU PROGRAMI İLE SAMANDAĞLI KİTAPSEVERLERİ BEKLİYOR.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol