MENÜ

TAYVAN KÜLTÜR MERKEZİ KOORDİNATÖRÜ PR.DR.CHEN YU SAĞLIĞINIZ İÇİN DERİ ÜRÜNLERİ KULLANIN.

Yayınlanma Tarihi : 22.05.2024 22:21 Bu haber 238 defa okundu

Hatay’ın Reyhanlı İlçesinde bulunan " Tayvan Kültür merkezi  deri çanta  kursları   Ve unutulmaya  yüz tutmuş el yapımı çantalar Tayvan halkı tarafından ciddi ilgi görüyor.  Bu konuda Demeç veren ; “Merkez koordinatörü PR.DR   CHIU CHEN YU "İnsanlarımız  daha sağlıklı olan deri çantaları tercih etsinler" dİge  makine kullanmadan dikimi ile deri çanta üretiyoruz. Ve bunun Eğitimini veriyoruz. önce  deneme olarak başladığı işi ticarete de dönüşmeyi düşünüyoruz. 

Paylaş Paylaş Paylaş
TAYVAN KÜLTÜR MERKEZİ  KOORDİNATÖRÜ PR.DR.CHEN YU  SAĞLIĞINIZ İÇİN DERİ ÜRÜNLERİ KULLANIN.

Reyhanlı Belediyesi'nin destekleri ile kurulan  Tayvan kültür merkezi ürettiği çantalar hem görünümüyle hem de deri olmasından dolayı yoğun ilgi görüyor.Deri çanta yapmaya  başladıklarını  dile getiren  bay CHIU CHEN YU "İşi severek yapınca kendiliğinden gelişiyor. Çantalar ve cüzdanlar  Kemerlerin için ilk olarak kalıp alıyoruz. TAYVAN KÜLTÜR MERKEZİ  KOORDİNATÖRÜ PR.DR.CHEN YU  SAĞLIĞINIZ İÇİN DERİ ÜRÜNLERİ KULLANIN.

Kalıbı hocalarımız kendileri  çıkartıyor. Kalıp çıkartmak yaklaşık 1 gün sürüyor. Daha sonra kesime ve dikime geçiyoruz. TAYVAN KÜLTÜR MERKEZİ  KOORDİNATÖRÜ PR.DR.CHEN YU  SAĞLIĞINIZ İÇİN DERİ ÜRÜNLERİ KULLANIN.

Ondan sonra zımparalama ve parlatmaya geçiyoruz. Bir çantanın yapılması 3-4 gün sürüyor.  Ayrıca Eğitimde veriyoruz.  TAYVAN KÜLTÜR MERKEZİ  KOORDİNATÖRÜ PR.DR.CHEN YU  SAĞLIĞINIZ İÇİN DERİ ÜRÜNLERİ KULLANIN.

Çünkü bu dericiliğn  meslek olarak  çoğalması  ve ekonomik bağımsızlığı kazanılması bizim vizyonumuzdan birisi.  Reyhanlı  ilçesi deri işlemesini yeni yeni tanıyor. Herhangi bir sıkıntı yok. Deri ve el dikimi bir çantanın ömrü 30 yıl ama mağazadan alınan makine dikimi bir çantanın ömrü 3 yıl. O yüzden indanlarımıza  deri çanta almalarını  deri ürünler kullanmalarını öneriyorum. Her türlü daha sağlıklı,  İnsanlarımız deri  ürünleri  tercih etsinler. TAYVAN KÜLTÜR MERKEZİ  KOORDİNATÖRÜ PR.DR.CHEN YU  SAĞLIĞINIZ İÇİN DERİ ÜRÜNLERİ KULLANIN.

Biz kullanımından çok memnunuz. Zaten ilk önce kendim kullanıyorum.  Daha sonra Tayvan Vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı düşünüyorum.   Bir sorun  olup olmadığını anlıyorum.  

Kaliteli bir ürünü pazara sürdüğünüzde  müşteri o malı alır almaz aradaki farkı anlayacaklardır" şeklinde konuştu.  Tayvan kültür merkezinde Deri üzerinde Eğitim ortamının çok güzel olduğunu , ve kursa gelen insanların büyük zevkle bu işi sürdürdüklerini İlerleyen dönemlerde hepsinin birer deri ustası olarak iş hayatına atılacağını  düşünüyoruz. sözlerini şu şekilde tamamladı: Tayvan Kültür Merkezi olarak  farklı  Teknolojiyi de kullanarak çeşitli ürünlerde çeşitli ürün ve tasarım da yapıyoruz. 

Bu konuda farklı tasarım ve deri çeşitleri üzerinede ciddi kolleksiyon oluşturuyoruz.  Gençlerin çok ilgisini çeken bilekliklerimiz ve farklı takılarımızda sosyal uyum çalışması kavramında  hazırlıklarımız devam ediyor.  Deri üzerine"Yazın daha çok aktif oluyoruz. İnsanlar  merkezimize geldikçe hem eğleniyorlar hem de ürün   Çeşitlerimiz üzerinde  Eğitim alıyorlar.  

Eğitimlerimiz ücretsiz  aldıkları için hem onlar memnun kalıyor hem de biz memnun kalıyoruz." Merkezimiz olarak insanlara yardım ettiğimiz ve onlara sosyal ve ekonomik yönden katkı sağladığımız için çok mutlu oluyoruz.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol