MENÜ

YURT DIŞI VE KIBRIS UÇUŞ PAKETLERİNİN BAGAJ HAKLARI DEĞİŞTİ!

Yayınlanma Tarihi : 27.03.2024 01:10 Bu haber 116 defa okundu

Yurt dışı ve Kıbrıs uçuşlarında uçak içine getirebileceğiniz bagaj hakları güncellenmiştir. Bu yeni düzenlemeler 14 Şubat 2024 itibari ile alınan biletlerde geçerlidir. 14 Şubat 2024 öncesi alınan biletlerde biletin alındığı tarihteki kurallar geçerli olmakta, yeni kurallar bu biletleri etkilememektedir. 

Paylaş Paylaş Paylaş
YURT DIŞI VE KIBRIS UÇUŞ PAKETLERİNİN BAGAJ HAKLARI DEĞİŞTİ!

Uçak içine ölçü sınırının üzerinde veya ek parça getirmeniz durumunda, her ek parça için uçağa biniş esnasında ekstra ücret tahsil edilecektir.YURT DIŞI VE KIBRIS UÇUŞ PAKETLERİNİN BAGAJ HAKLARI DEĞİŞTİ!

Yurt dışı ve Kıbrıs uçuşlarında kabin bagaj hakkı içeren bir uçuş paketi seçmeyen veya kabin bagaj hakkı satın almayan misafirlerimiz; uçak içerisine yalnızca 1 adet koltuk altına sığacak çanta getirebilir.YURT DIŞI VE KIBRIS UÇUŞ PAKETLERİNİN BAGAJ HAKLARI DEĞİŞTİ!

Yurt dışı ve Kıbrıs uçuşlarında kabin bagaj hakkı olan misafirlerimiz; uçak içerisine 1 adet koltuk altına sığacak çanta ve 1 adet kabin bagajı getirebilir.YURT DIŞI VE KIBRIS UÇUŞ PAKETLERİNİN BAGAJ HAKLARI DEĞİŞTİ!

Ek olarak Süper Eko, Avantaj ve Comfort Flex paket satın almış misafirlerimizin 20 kg uçak altı bagaj hakkı vardır.YURT DIŞI VE KIBRIS UÇUŞ PAKETLERİNİN BAGAJ HAKLARI DEĞİŞTİ!

Yurt içi uçuşlarında kabin bagajı ve uçak altı bagaj haklarında bir değişiklik yoktur. Mevcut kurallarımız uygulanmaya devam edecektir. Uçak içine yalnızca 1 adet en fazla 55*40*20 cm boyutlarında ve 8 kg ağırlığında kabin bagajı getirebilirsiniz

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol